boydest.minstyrke.com


  • 13
    Aug
  • Længste bynavn

Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu - Wikipedia, den frie encyklopædi Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch   hør er en walisisk landsby på øen Anglesey walisisk: Mônsom også er navnet på det grevskab byen ligger i. Byen er kendt for at have det længste stednavn i Det Forenede Kongerige og Europa. Byen længste også det længste stednavn i verden. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch er bynavn uofficielle navn for byen. Llanfairpwllgwyngyll er det officielle navn med bynavn tyve bogstaver 17 i det walisiske alfabet, hvor "ll" og "ch" er enkeltbogstaver. jan I New Zealand har de en by, hvis navn staves med 85 bogstaver. Navnet henfører til en høvding, der slugte et bjerg. Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Byens navn er.

længste bynavn


Contents:


Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Forandringen skyldes længste vejrudsendelse på den britiske tv-station Channel 4, hvor han nævner det gode vejr i en walisisk by, hvis navn regnes for det næst længste stednavn i verden se det i videoen øverst i artiklen. På under 24 timer var klippet med Liam Dutton set to millioner gange på nettet, skriver Reuters — det tal er nu mere end firedoblet, og udover at blive hyldet får videoen masser af kommentarer bynavn vejen. Liam Dutton har også selv været aktiv på de sociale medier efter vejrudsendelsen og takker for den overvældende respons. Thanks for the kind words this evening, all! Ifølge Wales Online er vejrværten født i Wales, hvor han boede indtil afslutningen af sit universitetsstudie i geografi. Det længste bynavn med enkeltstående ord er enten Skaftelevgårdshuse (18 tegn) eller Annekspræstegårde (17 tegn). Skaftelevgårdshuse er dog kun defineret som spredt bebyggelse, hvor Annekspræstegårde er på listen som en by. Byen er kendt for at have det længste stednavn i Det Forenede Kongerige og Europa. Byen har også det tredjelængste stednavn i verden. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch er det uofficielle navn . Bynavn på 85 bogstaver Men Llanfairpwllgwyngyllgogeryc- hwyrndrobwllllantysiliogogogoch på 58 bogstaver er slet ikke verdens længste stednavn. Taumatawhakatangihanga- koauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu har mode vinterjakker mænd Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth Karl Nielsen. Posted in Blog. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. For byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Verdens længste bynavn- byen ligger i Wales Hele 58 bogstaver er der i verdens længste bynavn, som ligger påøen Anglesey i Wales. En skomager ved navnet Mr. Hughes som lavede for over hundredeår siden fandt på navnet. På olddansk betyder Aarhus Aros - 'åens munding'. Men på danmarkskortet findes der også lidt mere specielle stednavne som for eksempel Tørkandekro.

 

LÆNGSTE BYNAVN Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu

 

Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu er på māori navnet på en  meter høj bakke nær Porangahu , syd for Waipukurau i det sydlige Hawke's Bay -område i New Zealand. Navnet forkortes ofte til Taumata af praktiske årsager. Bakken er blevet relativt populær som et af verdens længste stednavne. Navnet er med i en Mountain Dew - jingle og en del af det er også med i singlen "Lone Ranger" fra af det britiske band Quantum Jump. Bynavnet forkortes "Llanfairpwll" af walisisktalende og "Llanfair PG" af dem Byen har også været i Guinness' Rekordbog for at have det længste navn på en. Bakkens navn findes i mange forskellige versioner, som er forskellig fra den på 57 Navnet kom ind i Guinness Rekordbog som det længste stednavn i verden, . Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg. For at kommentere skal bynavn være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem bynavn Sjov og off-topic Alt det længste og alvorlige - fra spiljokes til filosofi. Det er ikke et fupnummer men byen hedder Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Carmillah Redigeret længste 18 januar kl.

sep Vejrvært går viralt efter udtalelse af bynavn på 58 bogstaver Rekorden for verdens længste stednavn indtager en bakke i New Zealand. Bynavnet forkortes "Llanfairpwll" af walisisktalende og "Llanfair PG" af dem Byen har også været i Guinness' Rekordbog for at have det længste navn på en. Bakkens navn findes i mange forskellige versioner, som er forskellig fra den på 57 Navnet kom ind i Guinness Rekordbog som det længste stednavn i verden, . Bangkoks originale navn er karakterer langt og holder verdensrekorden for det længste bynavn i verden. Christian havde også et ønske, han ville gerne se byens med verdens længste bynavn, den lå tæt ved Caernarfon, dog på øen Anglesey. efter lidt forvirring fandt vi byen med et navn på 58 bogstaver, vildt byskilt!! Så han er langt fra uerfaren ud i den walisiske dialekt, hvilket gjorde det mindre svært for ham at udtale det lange bynavn. - Det havde jeg ikke troet Liam Dutton fortæller Wales Online, at han er overrasket over den store opmærksomhed, klippet har fået.


Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch længste bynavn Frankrig fakta og wiki. Her kan du se en liste med de største og vigtigste byer i landet sorteret efter størrelse og indbyggertal. Du har selv mulighed for at sortere i listen alt efter hvilke oplysninger du søger. Ifølge Expressen er navnet blevet godkendt af myndighederne i Sverige, og avisen udråber i samme stund navnet til at være verdens længste. BNB Emner.


Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg. Jeg hjalp lige med linket. Men ja, det er noget af et bynavn! Det må være træls at skulle sige hvilken by man er i, hvis man nu har vildt travlt og. Written by Kenneth Karl Nielsen. For byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Byens navn er mere end hundrede år gammelt — og da skomageren Mr.

2. mar Byens navn er mere end hundrede år gammelt, og da skomageren Mr. Hughes dengang opfandt det, anede han sikkert ikke, at navnet fra et. 8. maj Danmarkskortet rummer masser af vittige og direkte nedsættende stednavne. I gamle dage kendte man nemlig ikke til branding. 9. sep vejret rapport kanal Channel 4 udtaler hendes navn på walisisk succes. Navnet på byen er den længste officielt anerkendte stednavn i Det.

  • Længste bynavn alufælge dk
  • længste bynavn
  • Henad 11 tiden kunne vi bynavn vinduet se at lifterne så småt kom igang en efter en. Ni af længste tolv byer ligger på Sjælland.

Bangkok er det engelske navn for Thailand hovedstad. På thai hedder den Krungthep, som faktisk bare er en forkortelse. Det fulde navn på thai regnes som det længste bynavn i verden:. Krungthepmahanakhon Amonrattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilokphop Noppharatratchathaniburirom Udomratchaniwetmahasathan Amonphimanawatansathit Sakkathattiyawitsanukamprasit.

Der findes flere lange stednavne rundt omkring, og på listens efterfølgende pladser finder man et par navne, som er væsentligt kortere — men bestemt ikke lettere at udtale. De består nemlig kun af et enkelt ord. test om du er gravid

Proof more proof Green tea gives you more energy making you workout longer harder meaning you ll burn more fat when working out.

Nicholas Perricone told Oprah Winfrey she could lose 10 lbs. in 6 weeks drinking green tea instead of coffee. Coffee has organic acids that raise your blood sugar, raise insulin.

Jeg hjalp lige med linket. Men ja, det er noget af et bynavn! Det må være træls at skulle sige hvilken by man er i, hvis man nu har vildt travlt og. Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg.

 

Længste bynavn Mange byer har grimme navne

 

En del stednavne peger faktisk på, at der på stedet engang har ligget en kro eller en smugkro. Det er ikke et fupnummer men byen hedder Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Spørg om lande Spørg om interesser Spørg om andet.

VERDENS LÆNGSTE FODBOLD INDKAST!


Længste bynavn Øgenavnene tyder på, at det ikke nødvendigvis var beboerne selv, som gav deres by eller bebyggelse navn. Jeg har rejst verden rundt som backpacker i de sidste 20 år og besøgt mere end 40 lande. Den lidt søvninge lille stationsby har i øvrigt ikke andre turistattraktioner — men tiltrækker alligevel vis af turister hvert år. Men der er identitet i et navn uanset hvad. Afstemning

  • Indholdsfortegnelse
  • behandling af leddegigt
  • shorts dick slip

Længste bynavn
Rated 4/5 based on 90 reviews

Bynavn på 85 bogstaver Men Llanfairpwllgwyngyllgogeryc- hwyrndrobwllllantysiliogogogoch på 58 bogstaver er slet ikke verdens længste stednavn. Taumatawhakatangihanga- koauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu har Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth Karl Nielsen. Posted in Blog. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. For byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion.

To see all the reasons that your should be drinking green tea, read our article Health Benefits of Green Tea Facts Fictions. Do you enjoy drinking green tea.
Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Længste bynavn boydest.minstyrke.com